Himalája só, kendervirággal és levelekkel, zöldborssal és medvehagymával
CSAK ELŐRENDELHETŐ!
Kender só - zöldborssal és medvehagymával
A kendert összekevertük a Himalája sóval, egy csipet zöldborssal és medvehagymával. A Himalája só 84 fajta különböző ásványi anyagot tartalmaz, amelyek nagyon fontosak szervezetünk anyagcseréjében. Az egyik legfontosabb eleme a vas, ami a só jellegzetes színét adja - minél magasabb a vas tartalma annál intenzívebb rózsaszín. Ez a só lúgos környezetet teremt az emberi testben.
A kender fűszerek és sóknak köszönhetően a kendernek minden eleme organikus, ez által ideális az emésztési problémákkal szenvedők részére. Gyulladáscsökkentő és nyugtatóhatása van. A Kender BIO minősítésű és a Cseh köztásaságban nevelték.
A medvehagyma anti-bakteriáns és gombaölő hátásáról, ugyan akkor úgy is ismert mint természetes antibiotikum.
A zőldbors emésztésserkentő hatású és természetes afrodiziákum.
Alkalmazása:
Hideg vagy meleg ételek ízesítésére kiválóan alkalmas.
Tipp: A főzés, sütés során a kender fő szereplője a CBD- cannabidoid felszabadul, és jól feloldódik a zsírokban. Ajánljuk mellé a kendermag olaj haszálatát.