Himalájai só, kender virággal és levelekkel.
CSAK ELŐRENDELHETŐ!
Kender BIO só
A himalájai só 84 fajta különböző ásványi anyagot tartalmaz, amelyek nagyon fontosak szervezetünk anyagcseréjében. Az egyik legfontosabb eleme a vas, ami a só jellegzetes színét adja - minél magasabb a vas tartalma annál intenzívebb rózsaszín. Ez a só lúgos környezetet teremt az emberi testben.
A kender fűszerek és sók köszönhetően a kendernek minden eleme organikus ez által ideális az emésztési problémákkal szenvedők részére. Gyulladás csökkentő és nyugtató hatása van. A Kender BIO minősítésű és a Cseh köztásaságban nevelték.
A kender a Cseh Köztársaságban nevelkedett és CZ-BIO-002-es számmal tanúsított ökológiai mezőgazdaságból származik.
A kender só alkamazása:
Hideg vagy meleg ételek ízesítésére kiválóan alkalmas.
Tipp: A főzés, sütés során a kender fő szereplője a CBD-kanabidoid felszabadul, és jól feloldódik a zsírokban. Ajánljuk mellé a kendermag olaj haszálatát.