Himalája só, kendervirággal és levelekkel és chilivel.
CSAK ELŐRENDELHETŐ!
Chilis kender só
A kendert összekevertük a Himalája sóval, egy csipet chilivel. A Himalája só 84 fajta különböző ásványi anyagot tartalmaz, amelyek nagyon fontosak szervezetünk anyagcseréjében. Az egyiik legfontosabb eleme a vas, ami a só jellegzetes színét adja - minél magasabb a vas tartalma annál intenzívebb rózsaszín. Ez a só lúgos környezetet teremt az emberi testben.
A kender fűszerek és sók köszönhetően a kendernek minden eleme organikus ez által ideális az emésztési problémákkal szenvedők részére. Gyulladáscsökkentő és nyugtató hatása van. A Kender BIO minősítésű és a Cseh köztásaságban nevelték.
A chili segít az ételek megemésztésében, hígítja vérünket és serkenti vérkeringésünk
Alkalmazása a Kender sónak:
Hideg vagy meleg ételek ízesítésére kiválóan alkalmas.
Tipp: A főzés, sütés során a kender fő szereplője a CBD-kanabidoid felszabadul, és jól feloldódik a zsírokban. Ajánljuk mellé a kender olaj haszálatát.