BIO minősítésű kender fehérje - kiváló minőségű fehérje. 500g
Tiszta 50%-os növényi fehérje, 90%-ig emészthető, laktóz mentes, glutén mentes és a legjobb tápanyag az izmok és inak számára.
BIO Kender fehérje - 500g
A hozzávalók CZ-BIO-002-es számmal tanúsított ökológiai mezőgazdaságból származnak. Gyakran sorolják a Superfood kategóriába.
A kender fehérje és tápanyag értékei
A kender fehérje egészen rendkívüli a növényvilágban, ugyanis tartalmazza, mind azt a 23 aminosavat mely előfordul a természetben, közölük 8 esszenciális, melyet szervezetünk önmagában nem képes elő állítani. Tartalmaz továbbá kiegyensúlyozott mennyiségű Omega 3,6 és 9 zsírsavakat, amelyből például a linolsav elengedhetetlen az elektromos impulzusok cseréjének a szövetekben.
A kender fehérjét a kendermag morzsolásával kapjuk. A kender kiváló forrása a kiváló minőségű fehérjének, melyet foként a vegánok, sportolók és testépítők értékelnek. Valamint a kender fehérje alkalmas gyerekek és idősebbek számára. Ajánljuk mellé a CBD olaj használatát.
Ideális mindazok számára, akik szeretnének magas minőségű tápanyaggal izmait növelni, erősíteni vagy egész szervezetét erősíteni, mivel a kenderfehérje befolyásolja az izmos, ízületek aktivitását. Gazdag rostforrás - akár 20%-ban tartalmaz rostanyagokat. A kender lúgos környezetet teremt a szervezetben, igy segít a méregtelenítést végző szervek számára a mérgező anyagok, nehézfémek kiürítését a szervezetből. Rendszeres fogyasztása javítja a szívműködést és a vérkeringést. Pozitívan befolyásolja a koleszterin-szintet. Természetes forrása sok vitaminnak, mint B1, B2, B3, B6, C, D és E, és nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, kalciumot, magnéziumot, cinket és vasat.
Ön tudta azt...
Több fehérje van a kender fehérjében, mint a marha bélszínben? Csak az összehasonlítás végett: 100g kender fehérjénk tartalma 50g fehérje, míg 100g marha bélszín csak 26g fehérjét tartalmaz.
Ha több információt, cikket szeretne olvasni a kender fehérjéről, keresse fel oldalunkat
Alkalmazása:
Hozzá adható koktélokhoz, zab pelyhekhez, müzlihez, gyümölcs-és zöldségleveshez, vajkrémhez, fagylaltokhoz stb.
Ne használja 40°C felett, bár tápanyag értéke nem változik.