Kendervirágok és Provence fűszerek keveréke.
CSAK ELŐRENDELHETŐ!
Kender fűszersó - Provence
Összekevertük a kendert és a Provence fűszernövényeket egy kis Himalája sóval, így ad ételünknek egy jellemző mediterrán ízvilágot.
A Kender fűszerek és sók, köszönhetően a kendernek együtt organikus keveréket, ízvilágot alkotnak, melyek, ideálisak szervezetünk számára. Nyugtató, gyulladás csökkentő és relaxáló hatása van. A BIO kender a Cseh Köztársaságból származik.
Praktikus használata:
Alkalmas hideg vagy meleg ételek fűszerezésére például: párolt zöldség, grillezett hús, hal, mártás, tészta, sajt, vagy éppen csak paradicsomra szórva.
Tipp: A főzés, sütés során a kender fő szereplője a CBD-canabidoid felszabadul, és jól feloldódik a zsírokban. Ajánljuk mellé a kendermag olaj haszálatát.